su kaçağı tespit - An Overview

Wiki Article

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çAlright yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

ÇAlright sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında propertyımcı olduk.

 Kırmadan su kaçağı tespiti işlemlerini son teknoloji gelişmiş kameralı cihazlarla yapmaktayız. Su kaçaklarının oluşma nedenleri arasında birçok etken bulunuyor.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Ancak gereksiz yere duvarların ve zeminin kırılmasını engellemek için teknolojik cihazlardan yararlanılır. Bu cihazlar sayesinde nokta atışı olarak kaçakların yeri tespit edilebilir.

Binamızda su kaçağı var ama hangi dairede su sızıntısı olduğunu bilmiyoruz. Makinayla tespit edilmesi gerekiyor sanırım, acil fiyat verir misiniz?

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da propertyımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

su sayacım bozuk su kaçağı tespiti mu diye iskiyi aradım Ben işteyken gelmişler saati kontrol etmişler beni aradı evde su kaçağı var saati kapatınca sayaç dönüyor dedi eve çıkmamışlar ama suyu sayaçtan kapatınca sayaç nasıl döner cihazla bakmış sızıntı var demiş cihazla bakarken eşim belki su kullanıyordu

Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya conta sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi gerekir. Bu konuda da deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale getirir.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan yardım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page